A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Közlemény
 856
Tisztelt klubtagok szülők, hozzátartozók! Az Építők Hockey Club elnöksége úgy döntött, hogy a koronavírus okozta vészhelyzet miatt, határozatlan időre felfüggeszt minden edzést, sporteseményen való részvételt. A klub vezetése a klub web- és facebook oldalán ad további tájékoztatást. Azt kérjük minden sportolónktól, klubtagunktól, hogy a magyar hatóságok mindenkori iránymutatása szerint járjanak el. Amint az lehetséges és biztonságban megtehető lesz az edzések rendjét visszaállítjuk. Vigyázzatok magatokra, a családotokra és másokra is!

© 2004 - 2021 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.