A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Nyári helyzetjelentés
 688
Nem mondok újat, hogyha azt állítom, hogy a 2020-as esztendőre nehéz lesz pozitívan visszanézni, azonban a korlátozások megszüntetése után egy lehetőségekhez képest eseménydús nyarat sikerült összehozni, és hol van még a vége… De, május végétől elkezdődtek az utánpótlás és a felnőtt edzések, utóbbinál a fő cél a játékon volt.

Június 11-én 28 utánpótlás játékos jött le a Palkó és Balázs által tartott edzésre. Június 28-án az U12 befejezte a szlovák bajnokságot, amit a KPH Raca pályáján rendeztek, és végül sikerült a bronzérmet megszereznie a srácoknak, gratulálunk nekik!

 

A következő naptól pedig az U8-tól kezdve egészen az U12-ig bezárólag megszerveztük a már hagyománnyá vált nyári ÉHC gyeplabdatábort. Külön köszönet annak a tizenegy U16-os és U18-as játékosnak, akik vállalták, hogy egész héten át segítenek Palkóéknak az edzések lebonyolításában és a kisebbek fejlesztésében, valamint a felnőtt csapat edzője, Darek is több napot eltöltött az edzőtáborban, neki is köszönjük.

 

 

 

Július 5-én pedig (a Senkvice meghívására) az U10 is kilátogatott Szlovákiába megmérettetni magát.

 

A nyári időszámításban heti egy edzést tartunk a Kövér Lajos utcában, fiataloktól a felnőttekig mindenkit szívesen látunk!

Hajrá, kék!

© 2004 - 2021 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.