A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Férfiak: II. Forduló
 368
Az U19-es meccs után nem sokkal felnőtt csapatunk is pályára lépett és sikerült győzelemmel rajtolnia az idei nagypályás NB1-es bajnokságban, miután 3-1-re legyőzte a Grassalkovich együttesét!

Forgács Milán tudósítása:

Helyenként pörgős, helyenként álmoskás játék jellemezte a csapatot, a helyzetek megvoltak, de hát örök mondás, be is kell lőni őket. Nem szabad elmenni amellett sem, hogy ellenfelünk csupán 9 emberrel tudott felállni, úgyhogy végig kettős emberelőnyben játszottunk.

A második negyedben Löschnig Tamás egy pazar egyéni megmozdulássorozat után szerzett vezetést! A harmadik negyedben Czirják Lackó egy remekül eltalált lendített lövés után duplázta meg előnyünket. Az utolsó negyedben szépített az ellenfél, de Horváth Attila higgadtan váltotta Wesselényi Miksa passzát gólra, így alakult ki a 3-1-es végeredmény.

Jövő héten folytatás szombaton (október 10.) a Szent László ellen.

Az Építők kezdője a mai meccsen: Forgács Bálint (kapus)-Vuleta Gergely-Lénárd Máté-Wesselényi Farkas-Wesselényi Miksa-Papp Gergely-Czirják Lackó-Forgács Milán-Szóga Zsiga-Horváth Attila-Löschnig Tamás (CSK). Cserék: Csík Levente (kapus),Herberth Huba, Herberth Csaba, Budai Csanád, Wesselényi Márton, Bauman Richárd. Edző: Darek Markiewicz.

Eredméynek

2020.09.04. 13:00 Grassalkovich HC - Építők HC 1 - 3 (0 - 1)

Varga Zoltán Sportpálya
Góllövők: Zsoldos A.(53) / Löschnig T.(19), Czirják L.(33), Horváth A.(K:58')
Játékvezetők: Chu Duy A., Szűcs Á.
Figyelmeztetés: Kosárszky N.(Z:57) / Budai Cs.(Z:49)

 

 

© 2004 - 2021 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.