A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Férfiak: II. Forduló
 407
2020. október 18-a után játszottunk újra tétmérkőzést, a Grassalkovich HC ellen léptünk újra pályára valamivel több, mint fél évnyi kihagyás után.

Forgács Milán tudósítása:

Eredmények

2021.04.24. 13:00 Grassalkovich HC - Építők HC 0 - 1 (0 - 0)

Varga Zoltán Sportpálya
Góllövők: Szóga Zs.
Játékvezetők:
Figyelmeztetés:

 

Az odavágón 3-1-es győzelmet arattunk ellenfelünkkel szemben, a tavaszi mérkőzés végkimenetele már szorosabban alakult, de Szóga Zsiga góljával sikerült elhozni a három pontot a Varga Zoltán Sportpályáról.

A büntetőkornerek elvégzésére mindenképpen jobban oda kell figyeljünk, de ennyi kihagyás után, illetve több fontos játékost nélkülözve öröm, hogy egyáltalán lehet játszani és öröm a hármas sípszó utáni siker is.

A Szent László DSE visszalépésével háromcsapatos maradt a bajnokság, így május 9-én a Soroksár ellen véget is ér az idei nagypályás NB1-es szezon.

Hajrá, kék!

2020.10.04. 15:30 Grassalkovich HC - Építők HC 1 - 3 (0 - 1)

Varga Zoltán Sportpálya
Góllövők: Zsoldos A.(53) / Löschnig T.(19), Czirják L.(33), Horváth A.(K:58')
Játékvezetők: Chu Duy A., Szűcs Á.
Figyelmeztetés: Kosárszky N.(Z:57) / Budai Cs.(Z:49)     

 

Helyenként pörgős, helyenként álmoskás játék jellemezte a csapatot, a helyzetek megvoltak, de hát örök mondás, be is kell lőni őket. Nem szabad elmenni amellett sem, hogy ellenfelünk csupán 9 emberrel tudott felállni, úgyhogy végig kettős emberelőnyben játszottunk.

A második negyedben Löschnig Tamás egy pazar egyéni megmozdulássorozat után szerzett vezetést! A harmadik negyedben Czirják Lackó egy remekül eltalált lendített lövés után duplázta meg előnyünket. Az utolsó negyedben szépített az ellenfél, de Horváth Attila higgadtan váltotta Wesselényi Miksa passzát gólra, így alakult ki a 3-1-es végeredmény.

Jövő héten folytatás szombaton (október 10.) a Szent László ellen.

Az Építők kezdője a mai meccsen: Forgács Bálint (kapus)-Vuleta Gergely-Lénárd Máté-Wesselényi Farkas-Wesselényi Miksa-Papp Gergely-Czirják Lackó-Forgács Milán-Szóga Zsiga-Horváth Attila-Löschnig Tamás (CSK). Cserék: Csík Levente (kapus),Herberth Huba, Herberth Csaba, Budai Csanád, Wesselényi Márton, Bauman Richárd. Edző: Darek Markiewicz.

 

Előzmények

2020.10.06.: Az U19-es meccs után nem sokkal felnőtt csapatunk is pályára lépett és sikerült győzelemmel rajtolnia az idei nagypályás NB1-es bajnokságban, miután 3-1-re legyőzte a Grassalkovich együttesét!    

 

© 2004 - 2021 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.