A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Több, mint 1000km
 411
Nagy előnnyel a felnőtt csapat szerezte meg a képzeletbeli trófeát a kéthetes házi futóverseny befejeztével. Összesen 24-en (15 felnőtt, 9 fiatal) szánták rá magukat arra, hogy az első napokban a fagyos, majd aztán a napos időben kimenjenek a szabadba mozogni.

A 10 legtöbbet futott játékos: Milán (109km), Norbi (96 km), Papp Geri (84 km), Viktor (74 km), Beni (71 km), Palkó (58 km), Bede (58 km), Kőri (55 km), Kristóf (44 km), Lénárd Máté (44 km)

Összességében a gyorsaságot is figyelembe véve kijelenthető, hogy jelenleg Norbi a csapat legjobb futója!

Amennyiben nem következik be rendkívüli intézkedés, március 15-től már közösen, a Kövér Lajos utcában elkezdődnek a labdás edzések.

Gratulálunk minden egyes résztvevőnek és mindenki vigyázzon magára!

 

Előzmények

2021.02.22. : Gyakorlatilag sikerült Magyarország nyugati határától a keleti határig elfutni, tegnap este véget ért a csapaton belüli futóverseny első hete. A felnőttek minden elismerést megérdemelnek, összesen 14-en döntöttek úgy, hogy a többségében rossz idő ellenére részt vesznek a challangeben. Norbi rögtön az első nap begyújtotta a rakétákat, egy félmaratonnal alaposan ráijesztett a fiatalokra, de Bede, Papp Geri és Kőri jelentkezett bőven 10 km feletti futásokkal. A fiatalok egyelőre "altatnak", de egy-két lelkes versenyzőt leszámítva a többség valóban elaludt, összesen 8-an iratkoztak fel az eredményjelzőre. Vajon tud-e feljebb kapaszkodni ezen a héten a fiatal csapat?

2021.02.17. : Miután 2021-ben a lakosság beoltási folyamata megkezdődött, mi is úgy érezzük, lassan, de biztosan itt az ideje ismét újraindítani a gyeplabdát. Ha újabb korlátozás már nem következik be, márciustól ismét lesznek felnőtt edzések, addig is a vezetőedző, Darek ötlete folyamán egy kéthetes futóversenybe kezdett a nagypályás csapat. Az idősebb játékosok a fiatalokkal mérik össze erejüket, amelyik csapat többet a fut a két hét alatt, nyer. Hiába megy csak hétfő óta az összecsapás, a közönségdíjat szinte már most képtelenség Kőri futásától elvenni 🔵⚪ (a szerkesztő a személyiségi jogokat védve kicsit belefirkált, ezt az "esztétikai" megoldást senki se nézze). Hétfőn érkezni fog egy beszámoló a részleges eredményekről, addig is lehet tippelni, szerintetek ki fog nyerni?

© 2004 - 2022 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.