A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Hockey5 torna
 468
Kicsit meghosszabbítjuk a szezonunkat, ugyanis a mai naptól kezdve egy három héten keresztül tartó minibajnokságot szervezünk a Hockey5 mintájára. Három csapatra oszlottunk, "U21","szenior" és "old boys" alakulataink küzdenek meg egymással oda-visszavágós rendszerben, az első két helyezett pedig egy finálét is vív egymással. Nyilatkozott Facebook oldalunknak Kőrös Gábor csapatunk rutinos játékosa.

Május 31-én, hétfőn befejeződik a Hockey5-ös minibajnokságunk alapszakasza, csapatunk rutinos játékosa, Kőrös Gábor "Kőri" így vélekedik a "kispályás gyeplabdáról". Forgács Milán interjúja.

 

FM : Befejeződött az Építők HC által szervezett Hockey5 torna második fordulója. Mit gondolsz erről a "bajnokságról?"
Kőrös Gábor : Szerintem remek alkalom arra, hogy közösen mozogjunk és találkozzunk, hamár az elmúlt egy évben erre kevés lehetőség adódott, örülök neki.

FM : Május 31-én lesz a Hockey5 harmadik tornája, amely meghatározza a döntőbejutást. Mely csapatoknak van a legnagyobb esélyük az előre jutásra?
Kőrös Gábor : Nyílt sisakos a bajnokság, úgy látom, hogy mindhárom csapatnak van esélye, persze remélem, hogy a rutin a végén meghozza az eredményt.

FM : Szerepeljen a Monday Tournament Hockey5 állandó eseményként az Építők HC naptárában?
Kőrös Gábor : Egy-két heti gyakoriságot el tudnék képzelni, jó ötlet!

FM : A tornán való részvétel hozzájárulhat-e az Építők HC csapat jobb játékához az NBl-ben? Ha igen, akkor a 11 fős gyeplabda játék mely elemeire lehet pozitív hatással?
Kőrös Gábor : A kisebb távolság miatt a rövid és közepes hosszúságú passzok jól gyakorolhatóak.

FM : A gyeplabda 5 fős változata dinamikusan fejlődik Európában és a világon. Véleményed szerint lehetséges-e, hogy a MGYSZ professzionális Hockey5 bajnokságot szervezzen Magyarországon (FIH  szabályai szerint, teljes méretű palánkos pályán, jól felkészült bírókkal)? Milyen érvek és helyi feltételek szólnak a megrendezés mellett?
Kőrös Gábor : A kisebb létszám miatt több csapat tudna benevezni, a tárgyi feltételek viszont hasonlóak a nagypályához, súlyosbítva a palánk rendszerrel, ami nem segíti a szélesebb körű terjedést.

FM : Véleményed szerint a Hockey5 játékok szervezése pozitívan hatna-e a magyar 11 fős gyeplabda fejlődésére és népszerűsítésére?
Kőrös Gábor : Egyértelműen igen!

FM : Szerinted Magyarország sikeresen vehetne részt a gyeplabda ezen változatának nemzetközi tornáin?
Kőrös Gábor : Szerintem ki tudnánk állítani egy "ütőképes" csapatot.

FM : Ki nyeri meg a Monday Tournament Hockey5-t?
Kőrös Gábor : Az Építők 😊

 

Eredméynek

 

2021.05.19. : Update: az Old Boys 5-3-ra győzte le az U21-et, így módosult a tabella. Ezzel pedig az eredmény is változott, a Szenior lépett előre a döntőt érő második helyre!

A második körben ismét nem bírt egymással az U21 és a Szenior, ám ezúttal utóbbi örülhetett a rávezetéspárbaj végén. Az U21 ráadásul a második mérkőzését is előnyről bukta el, az Old Boys a második félidőben jóval hatékonyabban játszott, így megtartotta 100%-os mérlegét. zgalmas utolsó fordulóra van kilátás/p>       

 

2021.05.12. : Öregfiúk győzelemmel, és rávezetéspárbajba torkolló U21-Szenior összecsapással indult útjára házi minibajnokságunk. Utóbbi találkozón két visszatérő játékosunk remekelt, először Maurer Kristóf az utolsó másodpercekben egyenlített, majd Herberth Huba belőtte a mindent eldöntő rávezetést.

 

Előzmények

2021.05.01. : Kicsit meghosszabbítjuk a szezonunkat, ugyanis a mai naptól kezdve egy három héten keresztül tartó minibajnokságot szervezünk a Hockey5 mintájára. Három csapatra oszlottunk, "U21","szenior" és "old boys" alakulataink küzdenek meg egymással oda-visszavágós rendszerben, az első két helyezett pedig egy finálét is vív egymással.

© 2004 - 2023 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.