A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Gyermeknap 2021
 694
Tegnap (2021. 06 .03.) óriási sikerrel zárult az Építők HC / Kaptár SE gyermeknapi kupája. Nagyon sok látogatónk volt, rengeteg gyermek és szülő vett részt a remekül előkészített tornán. A feladatok kitűnőek voltak, a hangulat szintén. Köszönjük a kitűnő napot a szervezőknek! Nézzétek meg a Darek (Markiewicz) által készített videót a cikkben.

Képek és videó: Darek Markiewicz. Köszönjük!
 

 

Előzmények

2021.05.19. : 2021. június 3-án 18:00 és 19:30 között – A Kaptár SC-vel közösen -megrendezzük az első Építők gyermeknapi kupát. Lesz minden: tréfás, ügyességi sorversenyek és Építők HC-Kaptár SE mérkőzés kicsiknek és nagyoknak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

© 2004 - 2023 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.