A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Nyilatkozat
 504
Nyilatkozott portálunknak Darek Markiewicz, az Építők HC NBI-es csapatának vezető edzője.

Darek Markievicz, vezető edző: "Összegezve az NB1 első fordulóját, elsősorban annak örülök, hogy a Covid 19 járványhelyzet után sikerült összeállítani és újra játékba állítani a csapatot. A szezon előtt ez nem volt ennyire egyértelmű a hosszú szünet miatt, a 2020/2021 szezonban nem vettünk részt a terembajnokságban, a tavaszi fordulóban pedig a nagypályás bajnokságban pedig jelentős személyi problémáink voltak. Azonban jelenleg optimistán nézhetünk a jövőbe, látszik, hogy játékosaink egyre motiváltabbak az edzéseken való rendszeres munkára és a meccseken való részvételre.

Az NB1 őszi fordulójában két győzelmet is arattunk és az első helyen állunk, ami nagy örömünkre szolgál. Ebben a szezonban új taktikai felállást próbáltunk ki, az eredményeket látva azt is mondhatnánk, hogy bevált, de ez túl felületes értékelés lenne a meccsek számát figyelembe véve. Az új felállásban a játék megszervezése és abban az egyes játékosok szerepének megértése még sok munkát fog igényelni. Az előző szezonhoz viszonyítva sikeresebbek lettünk minden meccsen három gólt szerezve. A legfiatalabb játékosaink, Miksa és Zsiga, pedig egyre jobban boldogulnak az ellenfél félkörén belül. Az ellenféllel szemben lévő előnyünk ellenére, sajnos továbbra is egyszerű hibákat követünk el a védekező játékban, főleg annak megszervezésekor a labda elvesztése után, ezzel arra kényszerítve kapusainkat, hogy képességeikről adjanak bizonyságot. Örülök azonban annak, hogy a pályán látszik a csapat küzdőszelleme és győzni akarás.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a tavaszi fordulóban a vezető pozíció megtartása nagyon nehéz lesz. Nagy körültekintéssel fogunk készülni a meccsre a Soroksár csapatával, akik személyileg legyengülve megkönnyítették győzelmünket az első fordulóban. Minden attól függ, hogy hogyan dolgozunk a télen, hogy teljes felállásban tudunk-e elindulni a tavaszi fordulón és mennyire lesznek motiváltak a játékosok. Már pozitívan motivál minket a jelenlegi vezető pozíciónk és pluszban a jövő évre tervezett EuroHockey Club Challenge.

Hiszek a játékosaim elszántságában és optimistán nézek a jövőbe!!!

© 2004 - 2022 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.