A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Fuss és játssz!
 345
2021. november 4-e és 25-e között rendezi meg Építők HC „Fuss és játssz!” teremtornáját. A tornám 3 csapat vesz rész. A csapatok oda-visszavágó mérkőzéseket játszanak egymással. A két legtöbb pontot szerzet csapat jut a döntőbe, melyet 2021. november 25-én 19:10-kor rendeznek a Szt.László Gimnázium tornacsarnokában. A mérkőzések 2x15 percesek, szünet nélkül és a félidőben a kapusok nem cserének térfelet. Külön érdekesség, hogy a csapatok 2 extra ponthoz juthatnak, ha tagjaik – a mérkőzés előtti napokban – 5 km-t futnak és a futásukat regisztrálják. Ebből kiszámolják a csapat átlagosan hány perc alatt teljesítette az 5 km-t és a jobbik csapat plusz 2 pontot szerez.

A torna mini weboldala

 Folyamatban

1. Építők HC 2
2. Építők HC 1
3. Építők HC 3

Építők fuss és játssz teremkupa, NBI, Férfi
Szt. László Gimnázium, Budapest
Gól:  Szóga Zsigmond(2, 3, 4, 21), Papp Gergely(20), Forgács Milán(23) / Wesselényi Márton(1, 2, 3, 4, 5), Kozári Benedek(21), Kőrös Gábor(22)
Figyelmeztetés:  - / -

A második félidőben fordított az ÉHC 1 az ÉHC 3 (Papp Geri-Szoják Gábor-Zsiga-Farkas-Attila-Milán) ellen és végül 7-6-ra győzni tudott.
2 bonuszpont az Építők HC1-nek a jobb 5km-es futás átlagértidőért.

Építők fuss és játssz teremkupa, NBI, Férfi
Szt. László Gimnázium, Budapest
Gól:  Wesselényi Márton(1, 2, 3, 4), Kozári Benedek(21, 23), Bitay Zsolt(22) / Löschnig Tamás(1, 2, 3), Kovács Norbert(4, 5, 21), Ramay Hamza(22, 23)
Figyelmeztetés:  - / -

Az Építők 1 (Marci-Krisztián-Bede-Lackó-Zsolt-Kőri) hiába mutatott komoly felzárkózást, végül 8 - 7-es vereséget szenvedett az Építők 2 ellen (Tomi- Pintér Gergő-Norbi-Máté-Miksa-Hamza).
2 bonuszpont az Építők HC2-nek a jobb 5km-es futás átlagértidőért.

Kiírás

 1. A torna az Építők HC csapat terem mérkőzéseire való felkészülés részét képezi, amely a játékos és a motorikus futó felkészülés egyvelege.
 2. A résztvevők 2021.10.18-ig jelentkezhetnek. Az Építők HC bármely tagja (aktív/passzív játékos) részt vehet a versenyen. A tornán a 2021/2022-es műfüves szezonban kölcsönben szereplő SZLG-játékosok is szerepelhetnek. A játékosok jelentkezhetnek a Strava alkalmazáson keresztül vagy e-mailben a levelező listánkon.
 3. A jelentkezési határidő után a játékosok 3 vagy 4 csapatra oszlanak.
 4. A torna november hónap során, a csütörtöki edzések idejében lesz lebonyolítva.
 5. A mérkőzéseken való részvétel előfeltétele egy 5 km-es kötelező futás teljesítése.                                                                                                  
  • A futást a meccset megelőző szombat és szerda között kell teljesíteni.
  • A futást regisztrálni kell a Strava alkalmazásban.
  • Csak azok a játékosok (a kapusok kivételével) játszhatnak a csütörtöki mérkőzésen, akik elfutották az 5 km-t, a kapusoknak nem kell részt venniük a futásban.
  • Minden mérkőzés előtt összehasonlítjuk a szembenálló csapatok átlagos 5 km-es futási idejét. A jobb időt futó csapat 2 extra pontot kap a torna adott mérkőzésén (az 5 km-es átlagos csapatidőt számoljuk.)
 6. Egy mérkőzésen a győzelemért 3 pont, egy döntetlenért 1 pont jár. A vesztes nem kap pontot.
 7. Egy csapat legfeljebb 5 pontot szerezhet per mérkőzés (meccs + futás).
 8. Az alapszakaszban minden csapat egy mérkőzést és egy visszavágót játszik. Az alapszakasz után az első két csapat - amely a legtöbb pontot szerezte a meccseken ás futásban - játssza az utolsó döntő mérkőzést.
 9. Az eredmények a Facebookon és az Építők HC weboldalán lesznek elérhetők.

Játékszabályok

 1. A teremhoki szabályai érvényesek, a kiskornerek kivételével.
 2. A kiskornert a támadó csapat 3 játékosa (beadó, stoppoló, lövő) végzi. A lövő játékos csak egyszer érhet a labdába. A kiskorner védekezésében csak a kapus vesz részt. A támadó és védekező csapat többi játékosa a középvonal mögött helyezkedik el.
 3. Minden mérkőzést két játékvezető irányít. A játékvezetők azon csapatok játékosai, akik nem vesznek részt a játékban.
 4. A mérkőzés 2 x 15 percig tart, szünet nélkül.
 5. A kapusok nincsenek adott csapathoz rendelve. A csapatok az első félidő után oldalt cserélnek, a kapusok maradnak az eredeti térfélen.
 6. A játékosoknak klubfelszerelést kell viselnie (fehér vagy kék).

© 2004 - 2022 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.