A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

U16-os ezüstérem Bécsben
 291
Osztrák ezüstérem került az Építők-családba Markiewicz Veronikának köszönhetően! 🥈🏆Veronika, (Darek Markiewicz edzőnk lánya. a szerk.) az osztrák SV Arminen Wien játékosa, aki a mindennapokban támogatja csapatunk edzőjét az edzések és bajnoki mérkőzések lebonyolításában, október 16. és 17. között ezüstérmet szerzett az osztrák bajnokságban az SV Arminen U16-os csapatával.

Az elődöntőben Veronika csapata egy góllal legyőzte a Post SV-t. A döntő rendes játékidejében az SV Arminen 0-0-ás döntetlent játszott a NOVAX AHTC-vel. A hosszabbításban azonban az ellenfél gólt szerzett, és az SV Arminen 0-1-re kikapott.

 

 
Markiewicz Veronika
 

 

Ez egy újabb hokiérem Veronika zsákjában. Korábban, a 2019/2020-as szezonban az SV Arminen U14-es csapatával bronzérmet szerzett a terembajnokságban. 2019 -ben a UKS SP5 Swarek Swarzędz U16-os csapatával bronzérmes lett a lengyel bajnokságban, 2017-ben aranyérmet, 2016-ban pedig ezüstérmet a lengyel bajnokság U12-es kategóriájában.

Veronika jelenleg Budapesten edz a Szent László Gimnázium DSE lánycsapatával.

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

© 2004 - 2022 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.