A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Nagypályás BEK - Megint a paraszthajszál...
 641
Hétfőn, 11:15-től a máltai Qormi csapatával játszottunk a feljutásért, a döntőt szoros küzdelemben, de 2-1 arányban elvesztettük, így meg kellett elégednünk – az amúgy nem rossz - harmadik hellyel.

EuroHockey Club Challenge, Challenge III, Men
Pitch1, Kirklareli, Turkey
Játékvezetők:  BOXMA Maarten (NED), KIYANI Mohammad Khidash (NOR)
Gól:  Wesselényi Márton(29) / Bajada Keith(5, 19)
Figyelmeztetés:  Ramay Muhammad(Z:39) / -

Az ellenfél két elkerülhető góllal vezetett a második negyedben, azonban a félidő előtt Bitay Zsolt góljával sikerült szépíteni. Hivatalosan Wesselényi Marcié lett a találat, de rengeteg forrás megerősítette, hogy Zsolti lövése is már túljutott a gólvonalon.A második félidőben támadtunk, támadtunk, közel is voltunk az egyenlítéshez, a máltaiak kapusa azonban a világbajnokságokon játszó Ochoa formáját idézte, nem tudtuk kiharcolni a rávezetés párbajtA hármas sípszó után eldőlt, egy hajszállal, de lecsúsztunk a Challange II-ről. Egyik szemünk sír a másik nevet, ugyanis a játék összképe alapján sikeres BEK-tornát zártunk, és mindenki emelt fővel távozhat az itt nyújtott teljesítménye kapcsán, viszont megint, a bajnoksághoz hasonlóan az emelt fővel távozás jutott csak.A másik találkozón a Zeugma 4-2-re győzte le a Kringsját, így a törökök léptek osztályt a máltaiak mellett.Ezzel véget ért az idei szezonunk, köszönjük mindenkinek az éves támogatást, augusztusban folytatjuk a felkészülést, mozgalmas 2023 vár ránk.Hajrá, kék!

20220606-döntő-előtt.jpg

EuroHockey Club Challenge, Challenge III, Men
Pitch1, Kirklareli, Turkey
Játékvezetők:  COOMBES Malcolm (IRL), BOXMA Maarten (NED)
Gól:  Kovács Norbert(5), Szóga Zsigmond(12), Wesselényi Márton(K:53') / Aslam Ehtisham(9, 18, K:55')
Figyelmeztetés:  Bitay Zsolt(S:60) / Ali Fezan(Z:34), Khan Wajed(Z:47), Grant Andrew(S:59)

Ezúttal is mi szereztük meg a vezetést egy remek rövidpasszos játék után Kovács Norbi fejezte be a támadást. A zöld mezesek egyenlítése után ismét betaláltunk, Szóga Zsiga megint óriási gólt lőtt, szép szólózás után mattolta a kapust. Újabb egyenlítés, de a negyedik negyedben úgy tűnt, ezt a találkozót is behúzzuk, amikor egy korner utáni kavarodás után Wesselényi Marci volt leleményes és emelt a hálóba. Pár perccel később azonban ők is betaláltak kornerből, így kialakult a 3-3-as végeredmény. Ezen a találkozón jóval több hibával játszottunk, mint a Kringsja ellen, azonban így is hét ponttal a csoport élén végeztünk, ezzel pedig ma 11.30-kor (magyar idő szerint 10.30-kor) a máltai Qormi együttesével játszunk a feljutásért. Hajrá, kék!

20220605-Építők HC.jpg

EuroHockey Club Challenge, Challenge III, Men
Pitch1, Kirklareli, Turkey
Játékvezetők:  GIBSON Christian (FIN), AHIN Ali Temmuz (TUR)
Gól:  Podzorski Filip(23), Starke Tim(B:31') / Wesselényi Márton(22), Szóga Zsigmond(29), Kovács Norbert(36)
Figyelmeztetés:  Singh Karanjeet(Z:22), Mallon Asa(Z:30) / Budai Csanád(Z:35), Kovács Norbert(Z:47), Vuleta Gergely(Z:56), Löschnig Tamas(S:57), Szóga Zsigmond(S:59)

A Kringsja csapatával néztünk farkasszemet, az első negyed gól nélküli döntetlent hozott, majd a második játékrész elején Wesselényi Marci egy szenzációs szólógól után megszerezte a vezetést, nagyjából 70 méteren át vezette a labdát.Nem sokkal később szintén egy szép találattal egyenlített az ellenfél, azonban erre is volt válaszunk, Szóga Zsiga elemi erővel lendítette be a labdát a léc alá.A félidő után egy vitatható kornergóllal ismét egyenlített a norvég ellenfelünk, de ez sem tudta kedvünket szegni. Néhány perc múlva Zsiga indított kontrát a labdaszerzése után, majd a bal szélre továbbította Kovács Norbinak a játékszert, aki meghúzta a cselt a kapussal szemben, majd a hálóba emelt.A végét kettős emberhátrányban is kivédeztük, így nagyon fontos 5 pontot szereztünk, 3-2 a végeredmény. A mai napon a Kringsjának sikerült 4-3 arányban győznie, így adott a feladat, amennyiben holnap másik norvég ellenfelünket is megverjük, akkor csoportelsőként várhatjuk a döntőt.Hajrá, kék!

20220604-EHC-01.jpg
20220604-EHC-02.jpg
20220604-EHC-03.jpg
Előzmények

2022.06.05. : Második csoportmérkőzésünkön a MASK (NOR) csapata ellen léptünk pályára. Bár háromszor is mi vezettünk, de tegnap csak egy döntetlenre futotta a csapat erejéből.

2022.06.04. : Óriási küzdelemben sikerült győznünk tegnap a Challange III-as torna nyitónapján: Kringsja SK - Építők HC 2-3 (1-2)

2022.05.26. : Az Építők HC csapata a 2022. június 3. és 6. között a törökországi Kirklareli-be utazik, ahol részt vesz az EuroHockey Club Challenge III-on. A magyar csapat két norvég ellenfelével (Kringsja Sports Klubb, Mortensrud-Aker SK) a B csoportba került. Az A csoportban finn, török és máltai csapatok vannak.

Építők HC

A kiutazó csapat:

  • Játékosok: Bitay Zsolt, Budai Csanád, Forgács Milán, Kovács János(K), Kovács Norbert, Lénárd Máté, Löschnig Tamás (C), Markiewicz Dariusz, Papp Gergely, Muhammad Hamza, Szóga Zsigmond, Vuleta Gergely, Wesselényi Miksa, Wesselényi Farkas, Wesselényi Márton, Deli  Dániel(K), Kőrös Gábor, Medveczky Péter.
  • Vezetőedző: Markiewicz Dariusz
  • Csapatvezető: Pádár Anna
  • Orvos: Deli-Csiri Klaudia
  • Vezérszurkoló: Konorót Bálint

 

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.