A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

IV. forduló
 224
Megvan az újabb három pont. Október 8-án, a Szent László ellen játszottuk a harmadik nagypályás találkozónkat, melyet végül sikerült megnyernünk 4-0-s arányban.

Forrás: Építők HC Facebook oldala. Köszönjük szépen Budai Rékának a képeket!

Magyar Bajnokság 2022-2023, NB1, Férfi
Varga Zoltán Sportpálya, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  GSPOHC Jv., SZIGETI Bence
Gól:  - / Szóga Zsigmond(15, 18), Czirják László(33), Ramay Hamza(55)
Figyelmeztetés:  - / -

Az első negyedben csak helyzetekig jutottunk, a második 15 percben viszont Szóga Zsiga kétszer is betalált, ezzel kétgólos előnnyel vonulhattunk szünetre. A harmadik negyedben Czirják Lackó éles szögből növelte az előnyünket, az végén pedig Ramay Hamza állította be a végeredményt. Több hiányzónk is volt, mindössze egy cserével játszottuk végig a 60 percet, a sok pontatlanságra és fegyelmezetlenségre viszont ez nem igazán lehet mentség.

Ezzel kilencből hat pontot szereztünk, jó hír, hogy eddig mindössze egyetlen gólt kaptunk, a védelmet nem érheti panasz. Most kisebb szünet következik, legközelebb ismét a Szent Lászlóval nézünk farkasszemet, október 29-én, 10:30-tól a Varga Zoltán Sportpályán.

EHC-SZLG-01.jpg
EHC-SZLG-02.jpg
EHC-SZLG-03.jpg
EHC-SZLG-04.jpg
EHC-SZLG-05.jpg
EHC-SZLG-06.jpg

Magyar Bajnokság 2022-2023, NB1, Férfi
Varga Zoltán Sportpálya, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  ZSOLDOS Gábor, SZŰCS Ádám
Gól:  - / Szigeti Bence(25)
Figyelmeztetés:  Czirják László(Z:10), Forgács Milán(S:18), Wesselényi Farkas(S:19), Szóga Zsigmond(S:54) / Olasz Balázs(S:51, S:58)

Az első negyedben ellenfelünk rögtön a saját kapunk elé szegezett minket, nehezen tudtuk a labdát birtokolni. A második negyed szintén nem alakult túl jól számunkra, a 25. percben, egy szerencsétlen mozdulat után hátrányba kerültünk. A második félidőben aztán magunkra találtunk, voltak lehetőségeink és sokszor mi irányítottuk a játékot, ez gólban viszont már nem mutatkozott meg, így végül 1-0-s vereséget szenvedtünk. Fájó az egygólos hátrány, de szégyenkezni nincs okunk, főként a második játékrészben mutatott formára lehet építkezni. Október 8-án, szombaton 14:15-től a Szent László ellen folytatjuk az idei nagypályás idényt, változatlan helyszínen, a Varga Zoltán Sportpályán.

EHC-SOR-01.jpg
EHC-SOR-02.jpg
EHC-SOR-03.jpg
EHC-SOR-04.jpg
EHC-SOR-05.jpg
EHC-SOR-06.jpg
Előzmények

2022.10.03. : Egyetlen gól döntött a rangadón, sajnos nem a mi javunkra. Építők HC - Soroksári HC 0 – 1.

© 2004 - 2023 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.