A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Egy gól itt, egy gól ott, döntetlennel zárult a rangadó
 907

Április 30-án, vasárnap a Soroksár ellen folytattuk a nagypályás férfi NB I-es bajnokságot. Érdekes, küzdelmes, jó iramú mérkőzést láthattak a nézők, mely döntetlennel végződött, mindkét csapat nyerhetett volna. Sajnos a játékvezetés színvonala nem érte el a mérkőzés színvonalát.

Az első negyed utolsó perceiben ellenfelünk megszerezte a vezetést, mi azonban elsősorban kornerek kiharcolásával egyre veszélyesebben tudtunk játszani a folytatásban.

Ennek eredményeképpen a 27. percben sikerült is egyenlíteni Kovács Norbi lendített lövése után, 8-as számú játékosunk a februári teremdöntő után ismét bevette a piros mezesek kapuját.

A második játékrész szintén jó iramban telt, mindkét együttesnek volt labdája a győzelem megszerzéséhez is, végül azonban nem született újabb találat, az őszi 0-1 után ezúttal 1-1 lett a végeredmény.

Az elmúlt egymás elleni összecsapások (nagypályán) legjobbja volt ez a mérkőzés, sokkal könnyebben tudtunk helyzeteket kialakítani, a védelem pedig továbbra is rendkívül jól muzsikál.

Az alapszakasz lassan a végéhez közelít, hét bajnoki után 16 ponttal a második helyen állunk, a Soroksár három ponttal előz meg minket. Ezen a héten nem lesz összecsapás, legközelebb május 13-án, szombaton a Grassalkovich ellen folyatjuk a ligát.

A hangulatra és a nézőszámra nem lehetett panaszunk, köszönjük, hogy ennyien kijöttetek vasárnap, ezt a jó szokást tartsátok meg a szezon hátralevő részére is!

Hajrá kék!


Fotó: Farsang Péter

Magyar Bajnokság 2022-2023, NB1, Férfi
Varga Zoltán Sportpálya, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SZŰCS Ádám, CZIFRA Viktor
Gól:  Olasz Balázs(11) / Kovács Norbert(27)
Figyelmeztetés:  Ficzere Zsombor(Z:32, S:59), Léber Sebastian(Z:35) / Löschnig Tamás(Z:32, S:58), Vuleta Gergő(Z:32), Kovács Norbert(Z:45)

DSC03109.jpg
DSC03176.jpg
DSC03183.jpg
DSC03221.jpg
DSC03286.jpg
DSC03289.jpg
DSC03302.jpg
DSC03585.jpg

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.