A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Köszönjük Máté!
 909
A vasárnap megszerzett bajnoki címet némiképp beárnyékolta egy számunkra szomorú hír, oszlopos játékosunk, Lénárd Máté ugyanis vélhetően az utolsó mérkőzését játszotta együttesünkben. Máté Lengyelországba költözik a családjához.

Máté évtizedek óta erősítette csapatunkat, alapembere volt idén a terembajnokságot, a BEK-et és a nagypályás bajnokságot megnyert együttesünknek. Külön kiemelendő, hogy a külföldi tornákon a szervezési feladatokból is alaposan kivette a részét, a gond nélkül lezajló Kirklareli utazást is a legnagyobb részben neki köszönhetjük. Máté sokszor összekötő kapocs volt edzőnk, Darek Markiewicz és a játékosok közti kommunikációban.

Nemcsak csapatunknak okozott megannyi örömteli pillanatot, a magyar válogatottat utánpótlás és felnőtt szinten is segítette.

Lénárd Máté-1.jpg
Lénárd Máté-4.jpg

Lénárd Máté-2.jpg
Lénárd Máté-3.jpg

Sok sikert kívánunk a jövőben és köszönjük, hogy ennyi munkát és áldozatot hoztál a csapatunkért! A Soroksár elleni találkozó előtt Darek különdíjjal jutalmazta meg Mátét a klubban betöltött példaértékű szerepéért.

Köszönjük, Máté és visszavárunk!

Az Építők Hockey Club játékosai és vezetősége

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.