A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Pontosztozkodás és remeklő Építők II
 367
A 2023/24-es teremszezon második fordulója újfent jól sikerült mindkét csapatunknak.

Forgács Milán tudósítása

A január 7-i, vasárnapi nap legjobban várt találkozója az Építők I. - Soroksár összecsapás volt, a rangadó végül 4-4-es döntetlent hozott. Délután aztán volt egy kis ijedtség, a PHC-Szpartak vezetett és jól tartotta magát, ám a végén sikerült fordítani és 11-6-os győzelmet aratni.

20240107-EHC-SOR.jpg

Az Építők II. számára nagyszerűen alakult a második forduló, a PHC-Szpartak ellen 7-1-es siker született, majd a játéknap utolsó találkozóján a tavalyi negyedik helyezett Grassalkovich ellen kiütéses, 9-1-es győzelemmel újabb három pontot gyűjtött be.

20240107-EHCII-PFHC.jpg

Ezzel mindkét csapatunk magabiztosan tartja magát a dobogón és egyre közelebb vannak ahhoz, hogy biztosítsák helyüket a február 11-i final fouron.

Folytatás vasárnap, szokás szerint a Soroksári Sportcsarnokban!Hajrá, kék!

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.