A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

B csoportos, férfi Terem Európa-bajnokság, Budapest 2024
 358
Ma délután, a Soroksári Sportcsarnokban befejeződött a budapesti B-csoportos, férfi Terem Európa-bajnokság. Az Eb címet a török csapat szerezte úgy, hogy minden mérkőzésüket megnyerték. Az ezüstérem Olaszországé, míg a bronz Szlovákiának jutott. Magyarország a negyedik helyen végzett. Gratulálunk a férfiválogatottnak, amelyben hat játékos képviselte klubunkat, az Építők HC-t: Deli Dániel és Petővári Balázs kapusok, Wesselényi Márton, Kovács Norbert, Szóga Zsigmond és Papp Gergely mezőnyjátékosok. Szép volt fiúk!

EuroHockey weboldal
Cikk a Magyar Gyeplabda Szakszövetség weboldalán

Wesselényi Márton nyilatkozik az M4 Sportnak

Wesselényi Márton nyilatkozik az M4 Sportnak.


Nehéz szavakba önteni, hogy mi minden történt itt február 2. és 4. között a Soroksári Sportcsarnokban. A Magyar Gyeplabda Szakszövetség remekül szervezte meg a kontinensviadalt, nagyszerű mérkőzéseket láttunk az elmúlt három napban. A magyar válogatott szoros párharcot játszott a későbbi győztes Törökországgal (1-5), valamint Szlovákiával szemben is derekasan küzdött (2-6). Egyedül az ezüstérmes olaszok ellen csúszott be egy nagyobb különbségű vereség, aztán viszont Álló Marcell szövetségi kapitány együttese zsinórban három győzelmet aratott.

Görögországnak 11, Bulgáriának és Szerbiának pedig 6-6 gólt sikerült ütni, ráadásul emellett Petővári Balázs és Deli Dániel mindhárom összecsapáson "lehúzták a rolót", így a magyar csapat kapuja több mint 120 percen keresztül érintetlen maradt.

A 12 fős keretet hat ÉHC játékos képviselte, az imént említett Petővári-Deli páros mellett Papp Gergely, Wesselényi Márton, Kovács Norbert és Szóga Zsigmond kaptak lehetőséget a bizonyításra. Kovács és Wesselényi 4-4, Papp és Szóga pedig 3-3 góllal zárta végül a tornát.

A nemzeti együttest Újvári Viktor, Léber Sebastian, Suba Tamás, Csőgör Alexián, Hortobágyi András és Farkas Imre tette teljessé a Soroksári Hockey Clubból.

Gratulálunk a magyar csapatnak, felemelő érzés volt látni, hogy mennyien kilátogattak a helyszínre, hogy buzdítsák a fiúkat, Farsang Péter pedig szintén óriási dicséretet érdemel, korábbi játékosunknak köszönhetően az összes mérkőzést profi minőségű stream közvetítésen keresztül lehetett követni.

Szép volt fiúk, hajrá magyar gyeplabda.

Forgács Milán tudósítása az Építők HC facebook oldaláról

Építők HC kerettagok: Deli Dániel és Petővári Balázs kapusok, Wesselényi Márton , Kovács Norbert , Szóga Zsigmond és Papp Gergely mezőnyjátékosok.

Építők kerettagok

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.