A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Elmaradt címvédés
 383
Elképesztő izgalmak után vesztettük el a döntőt: Soroksári HC - Építők HC 2-2 (2-1). Második csapatunk viszont újra elhozta a bronzérmet.

Délelőtt egymás ellen játszottunk a döntőért, végül 8-0-s Építők I siker született, így első csapatunk az címvédésért, míg az Építők HC II a bronzéremért léphetett pályára.

A bronzmérkőzésen, Keith Bajada nélkül felálló Építők II sokáig 1-1-re állt a PHC-Szpartak ellen, de az első 20 perc után megszórta magát és 5-1-es előnyt épített ki. A végén aztán szépen zárkózott az ellenfél, fel is jött 5-4-re, a végén megítélt korner viszont kimaradt, így a "Kettő" ismét elhozta a bronzot. Szép volt fiúk!

20240211-Építők HC II-980.jpg


Első számú csapatunk Szóga Zsigmond jóvoltából már az első percekben megszerezte a vezetést a Soroksári HC ellen, ellenfelünk viszont fordítani tudott. Próbálkoztunk az egyenlítésért, irányítottuk a játékot, de sajnos két büntetőt is elrontottunk. Öt perccel a vége előtt Szóga Zsigmond akciógóljával újra döntetlen volt a mérkőzés állása, majd szűk két perccel a lefújás előtt újabb hetest kaptunk, de ezt sem tudtuk értékesíteni.

Jöhettek a rávezetések, egyet belőttünk, kettőt kihagytunk, a Soroksár viszont nem hibázott, így két év után visszaszerezték a bajnoki címet.

20240211-Építők HC I-980.jpg

Fájdalmas azt megélni, hogy egy ilyen meccset vesztettünk el, de szembe kell nézni a száraz ténnyel: négy büntetőből hármat kihagytunk. Aranytálcán kínáltuk fel az győzelmet az ellenfélnek, amely köszönte is szépen a lehetőséget és élt is vele.

Gratulálunk a Soroksárnak a bajnoki címhez, és örülünk, hogy több év kihagyás után újra visszatért a magyar teremgyeplabda mezőnyébe a Piros-Fehér HC, amely a Szpartakkal kiegészülve egy remek csapatot alkotott.

Együttesünk hamarosan Olaszországba utazik, hogy a tavalyi bajnoki elsőség jogán részt vegyen a Challenge I-es tornán, Ferrarában.

Köszönjük a népes szurkolótáborunknak a bíztatást, jövőre erősebben térünk vissza!

Hajrá, kék! 💙🤍

Előzmények

2024.02.10. : Legaktívabb időszakát éli most a hazai gyeplabda, a januári vasárnapok az idei terem NB I-es bajnokság alapszakaszáról szóltak, múlt héten terem Európa-bajnokság zajlott Soroksáron, február 11-én, vasárnap pedig jöhet a Final Four.

A rájátszásba a második helyen jutott be első számú csapatunk, amely 25 pontot gyűjtött a 10 forduló alatt. Az Építők II. 18 ponttal a harmadik helyen zárt, ami pedig azt jelenti, hogy a két együttes egymás ellen játszik majd vasárnap. Az alapszakaszt a Soroksári HC nyerte, a negyedik helyen a PHC-Szpartak végzett, a Grassalkovich SHC és a Szent László DSE búcsúzott a sorozattól.

A vasárnapi program: (Soroksári Sportcsarnok)

  • 10:30: Soroksári HC - PHC-Szpartak
  • 11:45: Építők I - Építők II
  • 14:00: a két elődöntő vesztese a harmadik helyért
  • 15:30 a két elődöntő győztese a bajnoki címért

Arra buzdítunk mindenkit, hogy jöjjön ki vasárnap és szurkoljon csapatainknak. A tavalyi és a tavaly előtti kiírást az Építők I nyerte, az Építők II pedig a harmadik helyen végzett.


Tudósítás Építők HC facebook oldal

Buday Csanád képei


Balázs Lajos, főszerkesztő: Hermann Tamás FIH játékvezető menedzsernek és MGYSZ-nek köszönhetően idén is független, nemzetközi játékvezetők fogják dirigálni a Final Four minden mérkőzését. Rá is fér ez sportágunkra, mert elég, ha csak a két héttel ezelőtti Soroksári HC – Építők HC II mérkőzésen elkövetett kirívó, durva és meg nem torolt szabálytalanságokra, valamint a botrányos játékvezetésre gondolunk, ami sportpályára nem való érthetetlen rémálom volt.

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.