A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Életműdíj
 721
A Final Four eredményhirdetése alatt a Magyar Gyeplabda Szakszövetség Életműdíjban részesítette klubunk ikonját, legendáját, mindenki „Gyufa bácsiját”, Puskás Györgyöt. A díjat a Magyar Gyeplabda Szakszövetség elnöke Zsoldos András adta át.

A borítóképen Puskás Szaffi gratulál nagyapjának.

Ha valaki nem tudná, a teljesség igénye nélkül, Gyufa bácsi az Építők HC (1991) alapító (és tiszteletbeli örökös) elnőke, a csapat legendás játékosa, „megnemtudommondanihányszoros” terem és nagypályás bajnok (20+) és magyar válogatott (150+), később magyar szövetségi kapitány, évtizedekig a Magyar Gyeplabda Szövetség főtitkára, később az Építők Sport Club (1922) elnöke és az első és ezidáig az egyetlen vizes műfüves gyeplabda pálya megteremtője.

A díjátadás:

Forgács Milán videója


Gyermekeivel és unokáival:

20240211-Gyufa-fiai-ésunokai.jpg

Építők HC Old Boys:

20240211-ÉHC old boys-sm.jpg

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.