A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Darek Markiewicz nyilatkozata
 628
Nyilatkozott portálunknak Darek Markiewicz, az Építők HC vezetőedzője és elmondta, mit gondol a megszerzett ezüst- és bronzéremről, a nyújtott teljesítményről és a közelgő Indoor Club Challenge I-ről.

A bronzmérkőzés

A kezdés után azonnal átvettük a PHC-Szpartak elleni mérkőzés irányítását. Nem volt annyi helyzetünk, mint az alapszakaszban, de az eredményt kézben tartottuk. A negyedik negyedre 5-2-es előnyt építettünk fel, de ismeretlen okból, a csapatban egyre jobban felütötte a fejét az idegeskedés. Két sárga lapot is kaptunk és egyre inkább a győztes eredmény megtartása felé sodródtunk. Végül is 5-4-re nyertünk. Gólzsákunk, Keith Bajada két héttel ezelőtt megsérült. A sérülést a Soroksári HC kapusának brutális szabálytalansága okozott. Keith nagyon hiányzott a csapatunkból, de így is teljesen megérdemelten szerezte meg a bronzérmet az Építők HC II. Gratulálok a csapatnak.

A csapat: Löschnig Tamás, Czirják Laszló, Kőrös Gabor, Horváth Attila, Keith Bajada, Vuleta Gergely, Zak De Giovanni, Löschnig Victor, Gigl Brouwer, Medvecky Péter, Petővári Balázs, Wesselényi Miksa és Lennart Garritsen.

A döntő

A csapat nagyon koncentrált és nagyon „éles” volt. Mindenki tudta a feladatát. Nagyon jól védekeztünk és számos nagy lehetőséget is ki tudtunk dolgozni az ellenfél kapuja előtt, melyekből összesen 4 büntető is született. A mérkőzés kulcs pillanata a 2-2-es állásnál jött el. A soroksári kapus sárga lapja (!!!) után kialakult helyzeteket kihagytuk, sőt a megítélt büntetőt sem tudtuk értékesíteni, így a mérkőzés döntetlennel ért véget. Következetek a rávezetések. Sajnos egy rávezetést elhibáztunk, a Soroksár minkettőt értékesítette és ezzel megnyerte a mérkőzést. Azt gondolom, hogy a hibák ellenére (négy büntetőből egyet sikerült értékesíteni. a szerk.) a szezon legjobb mérkőzését játszották a fiúk.

A csapat: Wesselényi Farkas, Kovács Norbert, Wesselényi Márton, Samuel Bosch, Kozári Benedek, Papp Gergely, Hannes Hermann Hessler, Szóga Zsigmond, Bitay Zsolt, Deli Daniel, Maximilian Spitz.

Két csapat

Nagy kockázatot vállaltunk, amikor a csapatot kettéosztottuk, bár ez magadta azesélyt az összes Építők HC játékosnak, hogy valamilyen éremért játsszon. Ennek eredményeként két érmet is „haza hoznunk” (ezüst és bronz), de nem tudtuk megvédeni bajnoki címünket.

EuroHockey Indoor Club Challenge I, Men, Ferrara

Ezen a héten egy új kihívás elé nézünk. A csapat elutazik Ferraraba (Olaszország), ahol a EuroHockey Indoor Club Challenge I csoportjában lépünk pályára. Az első két helyezés megszerzése, ezzel a feljutás a Trophy csoportba nagyon nagy siker lenne számunkra. Nagyon jól ismerem játékosaim képességeit és hiszem, hogy ők ki tudják harcolni a feljutást, feledtetve ezzel a szerencsétlenül elvesztett magyar bajnoki döntőt.

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.