A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Férfi BEK, Ferrara
 710
Sikerült, megcsinálta a csapat, a D csoport utolsó mérkőzésén Építők HC - HC Bondeno 6-3, ezzel az Építők HC a D csoport második helyén végzett és feljutott a ’Trophy’ csoportba. Amióta Cup/Trohpy/Challenge csoportok vannak, tudomásunk szerint magyar csapat sohasem volt ilyen „magas polcon”. Gratulálunk a csapatnak és a csapatvezetésnek. Bravó fiúk! Darek nyilatkozat + történelemlecke

2024. 02. 21. 15:54: Darek Markiewicz, vezető edző, Építők HC

A torna utolsó meccsét a hazai HC Bondeno ellen játszottuk. Már a mérkőzés első percében vezetést szereztünk Samuel Bosch gólja után, aki szenzációsan játszott ezen a tornán. Még az első félidőben kihasználtuk a kiskornereket: Kozári Benedek, Hannes Hessler, Bosch Samuel gyönyörű lövései után, Daniel Deli, hibátlanul kimentette a büntetőt a mérkőzés döntő pillanatában. A félidőt igy 4-3-as eredménnyel zárhattuk. A szünet után tökéletes védekezést mutattunk az ellenfélnek. Az olaszok nem tudtak bejutni a körünkbe, és ha már igen, akkor Petővári Balázs blokkolta őket, aki fenomenálisan játszott aznap. Olaszország gólkirályai nem tudtak megbirkózni vele. A 3. negyed gól nélkül ért véget mindkét csapat számára.

A 4. negyedben Hannes Hessler megmutatta klasszisát, előbb a mérkőzés 32. percében megszerezte az 5. gólt, majd a mecs utolsó percében egyéni akcióból kiharcolt kiskornerből is gólt szerzett és ezzel kivégezte riválisunkat. A végeredmény 6-3 lett. Nagyon jó meccs volt számunkra, de az olaszok is rendkívül jó hokit mutattak.

Tudtam, hogy meg tudjuk nyerni ezt a meccset. Csak amiatt izgultam, hogyan kezeljük az érzelmeinket. Ez az utolsó meccsünk volt. Mérkőzés a házigazdák ellen, méghozzá a feljutásért. A helyi csapatnak sok szurkolója volt a lelátón, és akik támogatták őket (habár a mi kisebb szurkolótáborunk is lelkesen támogatta a csapatot). Azonban nem kellett aggódnom. A játékosok nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is tökéletesen megbirkóztak a feladattal. A mérkőzés után sok olasz szurkoló is gratulált a győzelemhez és csapatunk nagyszerű teljesítményéhez.

Az egész verseny már a múlt, de mi még sokáig emlékezni fogunk rá. A csapat nemcsak a pályán, hanem azon kívül is jól teljesített. Szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak a torna során tanúsított hozzáállásukért, nagyszerű játékukért, de az aktív részvételükért is a mérkőzés előtti találkozóinkon.

2024. 02. 18. 9:01: Darek Markiewicz, vezető edző, Építők HC

Sajnos elvesztettük a szlovák Rača elleni mérkőzésünket a D csoportban. Nagyon izgalmas mérkőzés volt. A végére feljöttünk 1 gólra, de sajnos nem marad idő a megálmodott eredmény elérésére. Ezzel az első esély a Trophy csoportba jutásra elúszott, de még maradt egy reményünk. Azt az olasz csapatot kell legyőznünk, mely végig nagyon jól játszott. Biztosan óriási szurkolás lesz a meccs alatt, de azért reménykedjünk…

2024. 02. 17. 15:18: Darek Markiewicz, vezető edző, Építők HC

Eddig, minden a terveink szerint alakult, minden mérkőzésünket megnyertük. A Cardiff elleni mérkőzés volt nagyon „idegtépő”. Az első félidőben megszolgáltuk a vezetést, de a walesiek feltámadtak és nagyon szorossá tették a meccs végét. Szerencsére azért nyertünk.

Most jön csak a java: ma este az 'A' csoportot veretlenül megnyerő KPH Rača ellen játszunk. Jobb teljesítményre lesz szükségünk mint, amit a csoportmeccsek alatt nyújtottunk, de tudom, hogy játékosaim egészen a mérkőzés végéig a legjobbjukat teszik majd ki a pályára.

20240218_ÉpítőkHC.jpg

Markievicz Veronika, csapatvezető, Max Spitz, Wesselényi Farkas, Papp Gergely, Wesselényi Marci (C), Hannes Hessler, Bitay Zsolt, Darek Markiewicz, edző
Wesselényik Miksa, Szóga Zsiga, Petővári Balázs és Deli Dani. kapusok, Sam Bosh, Kozári Bede.

20240218_SILVER_MEDAL-sm.jpg

EuroHockey Indoor Club Challenge I Men 2024, Challenge I, Men
Pitch 1, Ferreara, Italy
Játékvezetők:  BOXMA Maarten (NED), KAMENDY Lubos (SVK)
Gól:  Bosch Samuel(1, K:13'), Kozári Benedek(K:8'), Hessler Hannes(K:12', 32, K:39') / Succi Marcello(5), Merighi Isaac(K:10', K:14')
Figyelmeztetés:  Bosch Samuel(Z:19) / Succi Marcello(Z:7)

EuroHockey Indoor Club Challenge I Men 2024, Challenge I, Men
Pitch 1, Ferreara, Italy
Játékvezetők:  MÄKELÄ Simo (FIN), PHILLIPS-ADAMS Christiatn (WAL)
Gól:  Augustinič Adrián(B:7', 28), Bogár Juraj(14, 26), Jelačič Matej(K:21', 39) / Bosch Samuel(B:12', 23, K:40'), Hessler Hannes(K:37')
Figyelmeztetés:  Jelačič Matej(Z:17), Hruška Matej(Z:34) / Wesselényi Márton(Z:33)

EuroHockey Indoor Club Challenge I Men 2024, Challenge I, Men
Pitch 1, Ferreara, Itely
Játékvezetők:  BOXMA Maarten (NED), MÄKELÄ Simo (FIN)
Gól:  Hessler Hannes(1), Bosch Samuel(12, 13), Papp Gergely(23) / Aspray David(B:22'), Atherton Toby(29), Langston Duncan(30)
Figyelmeztetés:  Bosch Samuel(Z:2), Wesselényi Márton(Z:30) / Aspray David(Z:6)

EuroHockey Indoor Club Challenge I Men 2024, Challenge I, Men
Pitch 1, Ferreara, Itely
Játékvezetők:  PHILLIPS-ADAMS Christiatn (WAL), KAMENDY Lubos (SVK)
Gól:  Dsuban Mitja(K:34'), Panker Tomaz(35) / Hessler Hannes(2, K:32'), Szóga Zsigmond(3, 36), Wesselényi Márton(18)
Figyelmeztetés:  Balažic Uroš(Z:17) / -

EuroHockey Indoor Club Challenge I Men 2024, Challenge I, Men
Pitch 1, Ferreara, Itely
Játékvezetők:  DONCULAS Karolis (LTU), FIORENZA Alession (ITA)
Gól:  Wesselényi Márton(4, 13, 35), Bosch Samuel(6, 38), Hessler Hannes(14), Szóga Zsigmond(B:22', 29), Kozári Benedek(B:32') / Lehmus Aaron(6, K:31', 37)
Figyelmeztetés:  Wesselényi Miksa(Z:18) / Ruohonen Henri(Z:18), Vilpas Marko(S:28)


Történelemlecke

Volt már nagyobb siker az Építők HC történetében, csak akkor nem ’ Trophy ’-nak hívták az eseményt, hanem ’ B csoportnak ’. 2003. február 23-án az orosz(!) Dinamo Elaterinburg elleni győzelemmel (büntetőkkel), az Építők HC a harmadik (!) helyen végzett a 14th Indoor European Club Championship Men B Division – Copenhagen (Den) -en. Ez 21 évvel ezelőtt volt.

A bronzérmes csapat (Fényképezőgép: HP 1000, 1 Meagpixel, 640x480):

20030223-Építők HC bronze.jpg

Gönczy Péter (kapos), Balázs Lajos (edző), Hulitza Zoltán, Horváth Attila, Kőrös Gábor, Medvezczky Péter, Konorót Bálint, Hermann Tamás (kapus) < br/>Kovács Péter, Babics Zoltán, Löschnig Tamás, Löschnig Viktor (CSK), Fekete Attila (csapatvezető)

Megj.: A csapatot felkészítette, a taktikát kidolgozta: Herberth Pál edző, aki nem tudott elutazni a csapattal. A szerk.

A bronzérem:

20030223-bronzy-Lyngby-sm.jpg

Csoport:

  • Wiener AC (AUT) – Építők HC 3 - 3
  • Johnson Vetitation Wanderers (SCO) – Építők HC 5 - 5
  • Építők HC – AA Espinho (POR) 10 – 7

Elődöntő, III. hely:

  • Orient Lyngby (DEN) – Építők HC 10 - 4
  • Dinamo Ekaterinburg (RUS) – Építők HC 3 - 3 (2 – 1 büntetőkkel)

Előzmények

2024. 02. 18. 9:12 : Drámai küzdelemben a szlovák KPH Rača 6-5-re nyerte a két csoportleső rangadóját. Folytatás holnap a házigazda HC Bondeno ellen 13:00-kor.

2024. 02. 17. 15:23 : Harmadik csoportmérkőzését is megnyerte az Építők HC. A kék-fehérek ezúttal szoros meccsen, 4-3-ra győzték le a walesi Cardiff & Met csapatát. Ezzel az Építők HC veretlenül, 100%-os teljesítménnyel nyerte a ’B’ csoportot. Nyilatkozott portálunknak Darek Markiewicz, az Építők HC edzője.

2024. 02. 16. 18:09 : Második mérkőzését is megnyerte az Építők HC. Ezúttal a szlovén HK Triglav Predanovci volt az ellenfél. A kék-fehérek 5 – 2-re győztek. Ezzel az Építők az első nap után két győzelemmel, veretlenül vezeti a ’B’ csoportot. Holnap reggel a csoport utolsó mérkőzése következik, melyen a walesi Cardiff & Met ellen lép pályára csapatunk.

2024. 02. 16. 13:45  Első mérkőzésén magabiztosan 9-3-ra győzött az Építők HC férfi teremgyeplabda csapata a finn Hockey Team 85 ellen. Gratulálunk, remek kezdés. A mai második mérkőzést 16:15-kor a szlovén HK Triglav Predanovci ellen játssza a csapat.

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.