A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Megvédte bajnoki címét a csapat
 263
A Sportarena Mödlingben (Ausztria) lejátszott mérkőzésem Építők HC - Soroksári HC 2 – 0. (Góllövők: Szóga Zsigmond és Kovács Norbert. Gólkirály: Szóga Zsigmond 22 gól) Ezzel Darek Markievicz csapata veretlenül zárta az idényt és megvédte bajnoki címét. Gratulálunk! Új: Nyilatkozott portálunknak Darek Markiewicz, az Építők HC bajnokcsapatának vezetőedzője.

A 2023-2024-es bajnokcsapat:

20240608_BajnokcsapatÉHC.jpg

Löschnig Tamás, Keith Bajada, Samuel Bosch, Zak De Giovani, Papp Gergely, Kovács Norbert, Wesselényi Marton (Csk), Czirják László, Darek Markiewicz (edző)
Bitay Zsolt, Wesselényi Miksa, Kovacs János (kapus), Petővári Balazs (kapus), Wesselényi Farkas, Szóga Zsigmond
Nincs a képen: Forgács Milán, Lennart Garritsen. Gratulálunk!


Darek Markiewicz, az Építők HC vezetőedzője:

Magyar Bajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Varga Zoltán Sportpálya, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SZIGETI Bence, CZIFRA Viktor
Gól:  Kovács Norbert(5), Szóga Zsigmond(7, 8, 12, 16, 19, K:27', 28, K:33'), Lehr Leonardo Henri(9, 42), Czirják László(21), Papp Gergely(41), Bosch Samuel(K:47'), Wesselényi Miksa(49, 54), Budai Csanád(51) / -
Figyelmeztetés:  - / -

DM: Összességében az egész mérkőzést az ellenfél térfelén játszottunk. Nagy előnyünk volt, mert eredményesen és sok gólt szerezve játszottunk. Az utolsó negyedben megengedhettük magunknak, hogy kapus nélkül játsszunk. Az ellenféllel szemben ekkora előnyben lévő csapat edzőjének az a nagy problémája, hogy hogyan tartsa fent a fegyelmet a csapatban. Ezen a meccsen azonban nagyon jól szerepeltek a játékosok, egyéni ambícióikat félretéve jó csapathokit játszottak. (Szóga Zsigmond 8 gólt lőtt. a szerk.)

Magyar Bajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Sportarena Mödling, Mödling, Ausztria
Játékvezetők:  PIVKO Michal (Szlovákia), KAMENDY Lubos (Szlovákia)
Gól:  - / Kovács Norbert(48), Szóga Zsigmond(52)
Figyelmeztetés:  Ficzere Zsombor(Z:21, S:54) / -

DM: Jól kezdtük a mérkőzést. Kezdettől fogva előnyben voltunk az ellenféllel szemben. Nagyon jó helyzeteket alakítottunk ki és volt néhány kiskornerünk is, de sajnos az első félidőben nem lőttünk gólt. A harmadik negyedben kiegyenlített lett a játék, mert a Soroksár erősebben kezdett támadni. Szerencsére ezen a napon a védelmünk csodálatosan játszott, Petővári Balázs remekül védett. 45 perc elteltével még mindig nyílt volt a meccs. Mindig azt mondom a játékosoknak, hogy az utolsó negyed a legfontosabb. A negyedik negyedre többnyire elfáradnak a csapatok, nagyon nagy a stressz. Ez az a pillanat, amikor fel kell gyorsítani a játékot és nyomást kell gyakorolni az ellenfélre, hogy az hibázzon. Így is történt. A negyedik negyed a miénk volt. Még erősebben kezdtünk támadni, védekezésünk pedig nyugodtan, bölcsen játszott. Az első gólt Kovács Norbert szerezte, a következő gólt pedig gólkirályunk, Szóga Zsigmond szerezte. Ez egy teljesen megérdemelt győzelem volt.

Egy rövid összefoglaló a teljes 2023/24-es nagypályás szezonról:

  1. A 2023-2024-es Magyar Bajnokságban nem vesztettünk meccset.
  2. A 11 mérkőzés alatt 60 gólt lőttünk.
  3. Az F4-ben nem kaptunk gólt, viszont 19 gólt lőttünk.
  4. Az EuroHockey Club Challenge első csoportjának utolsó negyedében 6 gólt lőttünk.
  5. Megtartottuk helyünket az EuroHockey Club Challenge első csoportjában és ezután megnyertük a Magyar Bajnokságot.
  6. Szóga Zsiga 22 góllal gólkirály lett.

Sikeres szezont futottunk, de ez a siker nem jöhetett volna létre azon emberek nélkül, akik önzetlenül támogatják a csapatot. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a magam és a játékosok nevében a klub vezetőségének.

Nagyon köszönöm Veronika lányomnak, aki minden edzésen segített és szinte minden meccsen a csapattal volt. Szeretnék köszönetet mondani egy kicsi, de nagyon jól szervezett szurkolói társaságnak - korábbi legendáinknak (Kőri, Bólint, Brumi, HPál kit hagytam ki? a szerk.) -, akik szurkoltak nekünk itthon és külföldön is.

Nagyon köszönöm Veronika lányomnak, aki minden edzésen segített és szinte minden meccsen a csapattal volt. Szeretnék köszönetet mondani egy kicsi, de nagyon jól szervezett szurkolói társaságnak - korábbi legendáinknak (Kőri, Bólint, Brumi, HPál kit hagytam ki? a szerk.) -, akik szurkoltak nekünk itthon és külföldön is. És mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a játékosoknak, akik ismét nagyon boldoggá tettek játékukkal.

Darek


© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.