Az Építők Hockey Club 1991. június 19-én, az Építők Sport Club (alapítva 1922-ben) gyeplabda szakosztályának felnőtt játékosaiból alakult annak érdekében, hogy biztosítsa az utánpótlás neveléséhez szükséges feltételeket. Az Építők Hockey Club több mint 20, a gyeplabda szakosztály több mint 60 éven át az Építők Sport Club tagjaként működött, ám 2012-ben anyaegyesületünk úgy döntött, hogy a továbbiakban nincs szüksége a 28 szoros bajnok gyeplabda szakosztályra és megszüntette azt.

Nehéz idők következtek, de az Építők Hockey Club fennmaradt, sőt megerősödött. Bár a saját pálya megszűnt, de az összefogásnak és edzőink kitartó munkájának köszönhetően jelenleg 80, 8-16 éves gyermeket tanítunk a gyeplabdázás fortélyaira.

Felnőtt féri csapatunk rendszeresen 3-6 játékost ad a magyar válogatottba. Legjobb nemzetközi eredményünk a Terem Bajnokcsapatok Európa Kupája B csoportjában elért bronzérem, ami eddig a magyar csapatok által elért legjobb nemzetközi kluberedmény is. Klubunk a Magyar Gyeplabda Szakszövetség (MGYSZ) tagja. Több ízben adtunk elnököt (dr. Konorót Gyula, Puskás György és Kassai Attila) elnökségi tagokat (Kassai Attila és Balázs Lajos) és szövetségi kapitányt (Almássy Sándor, Puskás György és Balázs Lajos) az MGYSZ-nek.

Építők HC játékosok
Elnök
Kassai Attila
Alelnök
Balázs Lajos
Titkár
Gönczi Péter
Edző, NBI
Darek Markiewicz
Utánpótlás
Utánpótlás
Építők Hockey Club
2045 Törökbálint, Szent István utca 23.
Adószám: 18183588-1-13

 
 
 
 

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.