Impresszum

Felelős kiadó

Építők Hockey Club
2045 Törökbálint, Szent István utca 23.
Telefonszám:
Fax:
Adószám: 19013017-1-42

Szerkesztőség

Főszerkesztő:
Szerkesztők:
 • Herberth Balázs (Utánpótlás bajnokság) E-mail
Design, programozás:
 • Balázs Lajos [admin]  E-mail  Weboldal
  WebArticles tartalomkezelő rendszer. V5.22.10119.1300 - Copyright © 2001-2022 Balázs Lajos
  HockeyAssistant "The Hockey Manager Software" gyeplabda-események megrendezését támogató szoftver. © 2002-2016 Balázs Lajos
  Server IP Address: 185.208.224.73

Adatvédelem, szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.epitokhc.hu-ra - az Építők HC (továbbiakban a Kiadó) hivatalos Weboldalára - elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

 • A Kiadó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
 • Weboldalon található tartalom a Kiadó kizárólagos szellemi tulajdona.
 • Kiadó fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával terjesztésével kapcsolatos jogot
 • Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, audio- vagy videó hanganyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.
 • A Weboldalon sütiket (cookies) használunk.

© 2004 - 2024 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Portálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.